logo kop vado

Motor Wheelie Training Sint-Truiden (van 12:30-17:00 uur)

Motor Wheelie Training Sint-Truiden (van 12:30-17:00 uur)
Motor Wheelie Training Sint-Truiden (van 12:30-17:00 uur)
€ 180.00
Selecteer datum
Welke motorrijder droomt er niet van een wheelie te kunnen maken? Het is een geweldig gevoel om met de motor op het achterwiel te kunnen rijden!

De training wordt gegeven op een stuntmotor. Deze zijn speciaal aangepast voor het leren wheelingen op lage snelheden. De stuntmotoren zijn uitgerust met valbescherming voor de eerste beginners- en schoonheidsfoutjes. Om je eigen motor niet te erg te beschadigen, ben je dan ook verplicht de eerste beginnersles met een van onze stuntmotoren te volgen.

De eerste keer doe je altijd mee in de beginnersgroep. Mocht je nog een keer meedoen, dan kun je je aanmelden voor de gevorderden groep. 

Voordat de training begint onderteken je eerst een exoneratieformulier in verband met het eigen risico.

Welke eisen worden er gesteld aan de deelnemer?
Deze training is alleen geschikt voor ervaren motorrijders die over een goede beheersing en controle van hun motor beschikken.
 
Welke eisen worden er gesteld aan je kleding?
Je dient over beschermende motorkleding te beschikken (textiel of leer), motorhandschoenen en motorrijlaarzen die de enkels bedekken. Het beste is als de kleding ook nog aan elkaar geritst kan worden. Een degelijke intergraal of systeemhelm is verplicht. Dus geen Jethelm of een ander soort helm zonder kinbescherming. Een rugprotector wordt aangeraden.

De training start met een uitleg over de stuntmotor, je zithouding bij wheelies en enkele basisoefeningen.

Vervolgens rij je een sessie mee achterop bij de Instructeur. Zo voel je live wat er allemaal te beleven is wanneer je op het achterwiel rijdt. De volgende stap is voorop meerijden bij de Instructeur. Zo kun je goed observeren en de juiste remdosering aanleren, veilig leren landen en natuurlijk het meerijden beleven in extreme posities.

Tenslotte ga jezelf rijden. Eerst enkele basisoefeningen en voertuigbeheersing van de motor. Na deze basis komt het leren liften van de motor op een veilige manier voor een gecontroleerde en beheerste wheelie.

De training gaat door bij voldoende belangstelling. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen wij u tijdig informeren. U bent dan nergens toe verplicht en ontvangt uw betaling terug. 
Terug naar overzicht
Zoeken
Winkelwagen1420757699-ideal_logo.jpg

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop